mandag den 10. marts 2014

Gulerods cupcakes med Cremecheesefrosting

Ca 25 stk

Du skal bruge:

2 dl  Raps olie 300 g brun farin 4 æg (stue temp.) 275 mel 350 g groft revet gulerod 1 tsk. vaniljesukker 1 tsk. natron 2 tsk. kanel 2 tsk. bagepulver
100 g rosiner


  1. Bland Mel, og det tørre ingredienser sammen i en skål.
  2. Pisk i en anden skål æg og brunfarin luftigt. Kom olien og pisk i 10 sek.
  3. Sigt melblandingen i æggemassen og vend det i.
  4. Kom revet gulerødder og rosiner og vend det i.
  5. Fyld forme 2/3 op og bag ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 20 min.
Creeme Cheese Frosting:
200 g flødeost naturel
150 g flormelis
125 g smør
2 tsk vaniljesukker

  1. Pisk smøret, vaniljesukker og flormelis i et minut. 
  2. Tilsæt evt farve
  3. Herefter tilsættes flødeosten og piskes let til det er pisket godt sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar